Teadagi on mugulsibul tervisele väga kasulik.
Ta on seda ka toorelt, aga paljud ei salli tema maitset ja lõhna, pidades neid ebameeldivaks.

Teades sibula kasulikest omadustest, eeldavad paljud, et tema väärtus väheneb kuumutades.

lt.trendexmexico.com/zdorove

See siiski ei ole tõsi, sest sibula korral lenduvad siis ära ainult tema eeterlikud õlid, aga küpsetamise järel tervisele kasulik toime hoopis tõuseb.

Lisaks saab sibulamugul ahjus küpsetamisel väga huvitava pikantse, magusapoolse maitse ega jäta peale söömist ebameeldivat lõhna.

Regulaarsel tarvitamisel võib küpsetatud sibul aidata paljudest terviseprobleemidest lahti saada ning avaldada ka profülaktilist mõju.

Justnimelt küpsetatud sibul,
mitte praetud või hautatud sibul!

 

KUIDAS SIBULAT AHJUS ÕIGESTI KÜPSETADA..

Täispikkuses näevad seda artiklit püsikliendi-paketi tellinud kasutajad.

 

Sarnased postitused

Kommentaarid puuduvad


Postita kommentaar