Punane vein rahvaravis. 5. osa. Artriit ja radikuliit. Retseptid
Sissejuhatust punase kuiva veini kasutamise kohta saab lugeda siit: https://manaratas.ee/punane-kuiv-vein-rahvaravis-ehk-veiniteraapia/ Artriit ehk liigesepõletik võib tekkida nakkuse, reuma, ainevahetushäire või vigastuse tagajärjel. Põletik tekitab liigestes sagedast valu ja jäikust, mis peale
Punane vein rahvaravis. 4. osa. Hamba- ja igemehaigused. Retseptid
Sissejuhatust punase kuiva veini kasutamise kohta saab lugeda siit: https://manaratas.ee/punane-kuiv-vein-rahvaravis-ehk-veiniteraapia/ Mõnel inimesel on juba looduse poolt antud tugevad ja terved hambad, teised aga kannatavad pidevalt hamba- ja igemeprobleemide käes, ka
Õlu rahvaravis. Retseptid
Õlut võib juua mitte ainult naudingu pärast. Õige lähenemise korral aitab vahune jook toime tulla paljude haigustega. Õllega ravitsemist on tuntud juba mitu tuhat aastat. Isegi iidsed sumerid kasutasid seda
Punane kuiv vein rahvaravis. 3. osa – Aneemia, avitaminoos, immuunsus. 18 retsepti
Sissejuhatust punase kuiva veini kasutamise kohta saab lugeda siit: https://manaratas.ee/punane-kuiv-vein-rahvaravis-ehk-veiniteraapia/ Vitamiinipuudus on tänapäeval üsna levinud haigus. See tekib vale toitumise, erinevate dieetide ja paastu tagajärjel, pärast raskeid haigusi või operatsioone
Punane kuiv vein rahvaravis. 2. osa – Hingamisteede haigused. 27 retsepti
Sissejuhatust punase kuiva veini kasutamise kohta saab lugeda siit: https://manaratas.ee/punane-kuiv-vein-rahvaravis-ehk-veiniteraapia/ Kuidas aga kasutada kuiva punast veini konkreetsete vaevustega toimetulemiseks? Selleks ei pea olemas olema erilisi meditsiinilisi oskusi ega seadmeid. Igaüks
Punane kuiv vein rahvaravis ehk veiniteraapia. Sissejuhatus
Vein ei ole lihtne jook. See jook sisaldab tohutul hulgal kasulikke aineid. See on võimeline tervendama. Veini doseeritud tarbimine mõjub organismile soodsalt. On olemas veiniteraapia ehk enoteraapia – terapeutiline keha
Safran. Vastunäidustused ja hoiatused
Maitseained on väga tänuväärsed meie söögilaua meeldivamaks ja huvitavamaks muutmisel. Juba väike kogus annab maitsemeelele palju. Aga mitte igaühe keha ei talu teatud maitseaineid, reageerides sellele eri moodi. Liialdamine teeb
20 vürtsi ja maitseainet. Kuidas mõjutavad need inimese olekut ja iseloomu?
Kaasaegne toiduvalmistamine on kuulus oma vürtside rohkuse poolest. Vürtsid ja maitseained – mõned inimesed saavad ilma nendeta, teised ei saa elada ilma Provence’i ürtide aroomiga purgita. Vürtside maailm, mis on