http://prostoy-put.ru/o-sile-slov-ya-lyublyu-tebya/

Niipea kui lugesin, milline mõju on fraasil “Ma armastan sind“, hakkasin seda rakendama kõigis oma eluoludes.

Hakkasin seda kasutama siis, kui ärkasin, sõin hommikust, käisin duši all, rääkisin telefoniga, kõndisin jne. Lauset “Ma armastan sind” ütlesin ma enamasti omaette, iseendas.

Ikkagi püüdsin ma võimalikult sageli öelda seda ka kuuldavalt, oma lähedastele.

Mõned olid üllatunud, mõned olid segaduses, kuid keegi ei öelnud mulle: “Oled sa hulluks läinud” või “Kas sul on kõik korras?” Ei, nad lihtsalt naeratasid ja mis kõige tähtsam – lõpuks hakkasin neilt kuulma sama fraasi: “Ja mina armastan sind.”

See lause muutis mu elu. Enne oli mu elu rahutu, rahmeldav ja kiire, kuid nüüd on see harmooniline ja selles toimub alati maagiat.

Ma arvan, et hinge sügavuses tahad sina (ja muidugi ka mina) armastust. Seesama kehtib ka kõigi teiste puhul. Kui kordad „Ma armastan sind“, puhastad ennast ja kiirgad energiat, mis levib ka sinu ümber olevate inimesteni.

Mõtle millelegi või kellelegi oma elus, mis või kes sind endiselt tasakaalust välja viib. See võib olla terviseprobleem või konflikt töökaaslasega. Pole tähtis, mis see on. Seda fraasi öeldes, oleneb kuidas (mis tunde ja mis tooniga) sa seda välja ütled, sel määral hakkad tundma armastust ja hakkad seda olukorda või inimest mõjutama. On loogiline, et niisama tuim “tühjade” sõnade korrutamine ei ole sellesama väärtusega.

Läbipääsu võtmeks, mis viib sind sellesse maailma – tervenemisest kuni sinu soovide täitumiseni, on lihtne fraas “Ma armastan sind“. Armastada kõike ümbritsevat… Armastada oma liigset kaalu, oma probleemset last, ligimest, armastada neid kõiki. Armastus muundab energiat ja vabastab selle. Fraas “Ma armastan sind” toimib võluparoolina universumi tunnetamisel.

Sel lihtsal fraasil “Ma armastan sind” on kolm elementi – tänulikkus, austus ja transformatsioon. Nende kolme elemendi abil saad muuta kõike, mida soovid.

Kas oled endiselt skeptiline? Vaata seda teisest küljest.

Isegi kui kogu see meetod tundub sulle hullumeelne, siis mida halba võib ikka teha see, kui kordad mõtteliselt „Ma armastan sind“, kui teed telefonikõnesid, kirjutad e-kirju, sööd ja elad oma elu?

Isegi kui midagi muud ei juhtu, saad sa ennast paremini tundma.

Jah, sõnadel, ning ka mõtetel on jõud.

On väga oluline, et need tuleks siiralt, otse südamest.

Ainult siis on nendega kaasas tõeline vägi, energia.

Proovi järele ja vaata, mis juhtub!

Ma armastan sind!

***

Tõlkinud Ingrid Soosaar.

Sarnased postitused

Kommentaarid puuduvad


Postita kommentaar